Emil Raun, Varda ApS & Varda Job

emil raunEmil Raun er den ene af to direktører af virksomhederne Varda ApS og Varda Jobservice. I 2008 startede han sammen med Jens Berthelsen et selskab, der skulle forsøge at hjælpe udsatte unge og familier med børn anbragt i egen bolig.

For Emil Raun og Varda har det altid drejet sig om at hjælpe mennesker, der har svært ved at finde sig til rette i tilværelsen. Således er det Emil Rauns, og Varda ApS’, fornemmeste opgave tilbyder således døgndækning, rådgivning, bostøtte og familievejledning, eftersom det i flere undersøgelser stod klart, at mange anbragte børn har svært ved at klare sig i deres nærmiljø.

Efter nogle succesfulde år, videretænkte Emil Raun sit virksomhedskoncept, og i det var således starten på undervirksomheden Varda Jobservice. I samme ånd som hos Varda, ville Emil Raun nu bruge Varda Jobservice til at hjælpe og ruste folk bedst muligt til at komme tilbage på arbejdsmarkedet.

Med en kærlighed for mennesker og en evig lyst til at hjælpe samfundets udsatte med at komme på rette fod knokler Emil Raun og Varda-virksomhederne hver dag hårdt – og for Emil Rauns vedkommende er selve det godhjertede arbejde belønningen nok i sig selv.

Hvis du vil vide mere om Emil Raun, Varda eller Varda Jobservice, kan du klikke dig ind på følgende sider

Du kan også følge Emil Rauns personlige blog.