Vi vil prøve at give end-to-end monitoring en chance

Jeg sidder som administrerende direktør i et firma, og vi blev for nogle få dage siden kontaktet af en virksomhed, der tilbød os end-to-end monitoring på hele systemet bag vores hjemmeside. Jeg sagde til sælgeren, der ringede at jeg gerne ville drøfte det med mine medarbejdere før jeg besluttede mig.

Vi havde lidt svært ved at beslutte os, da vi ikke helt var klar over, hvad det var. Godt nok havde sælgeren forsøgt at forklare mig overordnet, hvad det gik ud på, og end-to-end monitoring, det var noget med, at vi kunne få overvåget og analyseret vores hjemmeside for fejl og handlinger ude fra, så vores egen webmaster ikke skulle sidde med al ansvaret, så vidt, jeg lige forstod på ham.

Men skal jeg være helt ærlig, så fik jeg ikke fat i meget af det, han fortalte mig om end-to-end monitoring, selv om det lød utroligt interessant. Min partner og jeg har læst en lille smule om det hver især, og vi er blevet enige om, at vi gerne vil prøve det og se, om det er en god idé for vores firma, for umiddelbart, så lyder det som noget, vi godt kunne bruge.