Fenskær efterskole i Nørre Nissum har mange valgfag

Fenskær efterskole i Nørre Nissum er en specialefterskole. Den tager hånd om unge, der har haft det svært faglig og eller socialt i det danske uddannelsessystem. På en specialefterskole er der derfor ekstra mange ansatte. Det skal være med til at give eleverne en bedre skolegang og sørge for, at de får glæde ved uddannelse tilbage. Selve udslusningen fra Fenskær efterskole kaldes ”3U – Udslusning”. Der bliver også gjort meget udad elevernes mulighed for altid, at kunne komme i kontakt med både en kvindelig eller en mandlig ansat.

Fenskær efterskole i Nørre Nissum er tæt på naturen

Med Fenskær efterskoles beliggenhed i Nørre Nissum er den smukke natur en selvfølge. Nørre Nissum ligger i Lemvig kommune, og Fenskær efterskole er derfor tæt på både natur, havn og by.

På Fenskær efterskole i Nørre Nissum bliver der hvert år taget imod 90 unge mennesker i alderen 15 til 17 år. Da efterskolen som sagt er en specialefterskole, er det vigtigt at de unge får et år med en masse gode oplevelser. Derfor er eleverne også selv med til at lave deres skema. Dermed kan eleverne skræddersy et skema, der matcher deres interesser.

Mange af disse fag omhandler emner som idræt, håndværk eller musik. Der er derfor rig mulighed for den aktive elev på Fenskær efterskole i Nørre Nissum. Du kan f.eks. vælge fag som o-løb, trailrun, fodbold, dart og billard eller fitness. Der er også mange muligheder for de kreative, og dem der elsker naturen. For de naturglade er der fag som ”Jagt og natur” og ”På tur i skoven”.

Hvis du synes, at Fenskær efterskole i Nørre Nissum kunne være noget for dig, kan du læse meget mere på deres hjemmeside. Her vil du finde en samlet liste over efterskolens valgfag. Du kan også finde en række videoer, der viser dagligdagen på efterskolen.