Firmafest og julefrokost – Leder efter arrangør

Ja tiden den flyver når man har det sjovt, og nu er det faktisk allerede på tide at begynde at arrangere året firmafest og julefrokost. Nej det er jo ikke helt jul endnu, men det er en meget stor fest, og sidste år gik det altså lidt galt, hvilket jo ikke gerne skulle ske igen.

Således er vi allerede ude og lede efter en god firmafest / julefrokost arrangør. Der findes jo et væld af firmaer så gør netop dette, jeg vi er altså et par hundrede medarbejdere og der skule ger være plads til os alle, hvilket jeg tror begrænser udvalgt en smule.

Jeg har fundet en som virker lovene, nemlig cityselskabslokaler, ja det er et mærkværdigt navn, men før end at vi beslutter os, kunne vi altså godt tænke os at høre nogle en befalinger. De har vist været på markedet i mange år, så der må jo være nogle som har oplevet deres firmafest arrangementer.

Hvis jeg ikke hører noget fra nogen, tror jeg nu nok at vi ender med at bruge dem i forbindelse med årets julefrokost, men det skader aldrig med nogle anbefalinger, så hvis du ved noget, vær da så venlig at give lyd fra dig.

One thought on “Firmafest og julefrokost – Leder efter arrangør

  1. John Mogensen says:

    Jeg tror desværre ikke rigtig at jeg kan give nogle anbefalinger andre end den du selv er kommet med. Jeg har selv benyttet dem sidste år, og jeg var fuldt ud tilfreds. Dejlig julefrokost vi der fik arrangeret, og så skulle jeg ikke røre en finger.

    Topkarakter herfra.

Comments are closed.