Hvorfor spiser så mange mennesker kosttilskud i dag?

Måske har du altid fået at vide, at det er en god idé at supplere sine daglige måltider op med noget kosttilskud, og måske har du hørt det helt modsatte; at man sagtens kan leve sundt, uden at skulle tage nogle former for tilskud til sin kost.

Der er delte meninger om kosttilskud, men generelt, så er det faktisk en god idé at investere i det. I virkeligheden er det meget få af os, der direkte har brug for at spise helsekost af nogen art, men grunden til, det er en god idé at spise det, er naturligvis, at det er en sundhedsboost til både krop og sind.

Der findes selvfølgelig forskellige typer kosttilskud, der alle har sine forskellige fordele, og alt efter, om man føler sig træt og uoplagt, har koncentrationsbesvær eller bare lider generelt af vitaminmangel, eller hvad det måtte være, findes der tilskud, der passer lige præcis til én selv.

Det er en rigtig god idé at forhøre sig i supermarkedet eller endnu bedre i helsekostforretningen, om hvilken type kosttilskud, der ville være god for en at begynde på. Man skal huske at det er tilskud til kosten, og altså ikke kan erstatte hverken de daglige måltider eller de vitaminpiller, man eventuelt måtte tage.

One thought on “Hvorfor spiser så mange mennesker kosttilskud i dag?

  1. Hanne Nystrøm says:

    Ja det er rigtigt nok, men jeg vil da mene, at det nok var en bedre ide at smutte forbi sin læge først, så man fik et præcist svar på, hvilke vitaminer etc. man mangler, så man kan vælge det helt rigtige kosttilskud.

Comments are closed.