Google Adwords og Google optimering – Jeg troede ikke på det

Nej den er god nok. Da jeg først gang fik at vide at Google Adwords og Google optimering virker rigtig godt i kombination, troede jeg ikke rigtig på det, og med god grund, for det er trods alt to vidt forskellige ting, som ikke umiddelbart har nogen indflydelse på hinanden.

Googl Adwords er jo annoncer man køber, som så bliver vist når folk søger på noget bestem, og Google optimering handler i bund og grund om at forbedre ens placering i forhold til de almindelige søgeresultater. Som sagt, ikke rigtig nogen sammenhæng mellem de to.

Men når folk søger på noget og ser en annonce, så ignorerer de den gerne, og de fleste er også kloge nok til at regne ud at det ikke altid er det første resultat der er det bedste når man søger på Google, men hvis den samme hjemmeside eller det samme firma bliver vist begge steder, så klikker folk næsten med sikkerhed. Så nej, Google Adwords har intet at gøre med Google optimering, men derfor virker det altså alligevel, og jeg taler ganske vidst af erfaring, for jeg har mærket effekten. Jeg gav det nemlig en chance, og det kan jeg også anbefale andre at gøre.