Et lån nemt ende med at være besparende i den lange ende

Jeg er ved at blive presset rent økonomisk. Der har allerede været for mange fristelser i den sene tid. og det ender nok med, at jeg må ud og tage mig et lån, for at kunne klare mig igennem resten af måneden.

Hvis ikke jeg tager et lån, så er jeg nemlig bange for, at jeg må spinke og spare lidt mere end jeg bryder mig om at gøre. Der er jo visse ting man ikke længere kan leve uden. Især kan det være en dyrebar fornøjelse hvis man gerne vil leve lidt ekstra sundt. Det kan hurtigt blive en særdeles dyr fornøjelse. Økologiske varer er gode, men det koster alt andet lige lidt mere.

Jeg har derfor de sidste par dage overvejet at tage et lån inde hos Ferratum. De har en stribe forskellige lånemuligheder, og især har de en ting der er meget appellerende for mig. Som førstegangskunde kan man nemlig rentefrit låne 500 kroner. Så virker det helt dumt ikke at gøre det, især hvis man står desperat og mangler et mindre beløb til at få det hele til at køre på skinner.

Derfor skal jeg nok, selvom det bliver lidt presset, komme igennem måneden med bravur.  Så mange dage er der jo heller ikke tilbage. Det skal nok gå.