Slutty kjoler er IN

En tendens du ikke kan undgå at bemærke er de korte festkjoler i byens natteliv. Jo kortere jo bedre er mottoet. Det er en tendens, som har været undervejs i en længere periode, og det giver dig store valgmuligheder, når kjolen gerne må være slutty.

Slutty ikke længere et fy-ord

Der var en gang, hvor slutty ikke var et pænt ord at bruge, det er dog med tiden gået hen og blevet meget mere accepteret, og i dag findes der ligefrem en sluttystil. Det er ikke alle, der ønsker at bruge den, men dem der gør det, gør det med stil.

Slutty er i dag dækkende over at være sexet klædt på på en måde, der tangerer det vulgære. Det er ofte set i nattelivet, specielt i de større byer, hvor der ofte er mere kamp om kønnenes gunst.  En mulighed for den slutty stil er helt sikkert meget korte kjoler, som viser lange flotte ben og ikke skjuler mere end højst nødvendigt.

Giv den gas til festen og bliv set

Skal der være fest, så lad der være fest er et gammelt ordsprog, der levende bliver efterfulgt af piger, der godt kan lide denne stil. De er ikke bange for at få opmærksomhed, de kan godt lide at blive set, og de giver den gerne gas på den ene eller anden måde, når de er i byen. Passer bare en af de ovenstående ting på dig, har du mulighed for at drage fordel af den mere slutty stil og få endnu mere opmærksomhed i byen.

Kig på mange af pigerne fra reality tv, hvor mange har ikke en meget kort kjole på, hvor mange er ikke glade for at blive set, og hvor mange bliver ikke set. Der kan derfor ikke længere herske tvivl, sluttydresses er in, og de er kommet for at blive.

Medierne kan lide det, fyrene kan lide det, og vi synes det er en fed måde at blive set på, bare fordi vi tør være lidt mere frække end alle de andre. De korte festkjoler er bare en del af det at være slutty, du kender garanteret allerede de andre muligheder, som er med til at fuldende den slutty stil, der får fyrene til at vende sig om efter dig, igen og igen.