Labelprinter – hurtig og effektiv

Hej alle derude jeg går rundt og overvejer at købe to par labelprintere til mit eget lille Aps virksomhed, som jeg skal bruge til at bl.a. at printe stregkoder til mine varer og produkter i min helsekostbutik, og udskrive skilte og logoer.  Prisen er ikke så vigtigt, dog må den gerne ligge i mellem kategorien, da jeg ikke vil have en alt for dyr labelprinter, og heller ikke vil have en billig printer, da jeg gerne vil have den skal holde en del år, samt skal være hurtig og effektiv.

Lige nu hælder jeg primært til at købe labelprintere med mærket Brother, som efter sigende skulle de være superhurtige og effektive.  Derudover har jeg læst mig frem til at Brothers printere kan printe direkte fra word, og excel, hvordan fungere det lige præcis? For hvis man skal tilslutte et USB stik til, så er det jo ikke særligt unikt.

Ellers må i meget gerne også anbefale andre mærker labelprintere, hvis i skulle have nogle gode forslag derude.