Jeg har sjældent set min mor så glad som dengang hun fik et nyt tag

Min mor har i tide og utide brokket sig højlydt over hendes tag. Det var både grimt og gammel, og det ødelagde hele look’et på hendes hus. Så jeg blev noget så glad da hun omsider satte sig for at få et nyt tag. Så behøvede jeg ikke høre på hendes brok hele tiden.

Da hun havde fået et nyt tag var det nærmest som at få en ny mor. Pludselig var hun yderst gæstfri, og der blev holdt middag for venner og familie et par gange om ugen, og man kunne se i hendes øjne, at hun var rigtig glad og tilfreds.

Hun fik også kolossal meget energi til både at lave kager og andet hjemmebag, og jeg har allerede spist mig en pukkel til. Hun laver nemlig verdens bedste mad, og det er ikke ligefrem slankemad der præger billedet.

Lidt utroligt hvor meget et nyt tag kan forandre et menneske, men jeg vil dog give min mor ret i, at det gamle var gammelt og grimt. I hvert fald i forhold til hendes nye.