Min ven fik omsider investeret i et nyt tag

Et nyt tag kan virkelig gøre meget for hvordan et hus tager sig ud rent visuelt. Det har jeg fundet ud af efter at en af mine venner endelig tog sig sammen til at få et nyt.

Mig og resten af hans venner havde igennem et godt stykke tid nærmest plaget om han ikke snart skulle have et nyt tag, eller i det mindste få det renoveret, og det var som om han bare stak hovedet ned i jorden og ignorerede os.

Det har dog vist sig, at han sparede lidt op i den skjulte, og det var da også en stolt mand der ringende og inviterede os til at bese hans hus hans nye tag. Det har virkelig pyntet og han regner med at spare en mindre formue og varmeregningen da isoleringen på det gamle havde vist sig at være helt katastrofal dårlig.

Så forstå man bedre han ikke havde haft råd til et nyt tag. Lidt af en væmmelig nedgående spiral at havne i, så jeg kan godt forstå at han er glad.