Online lån – Den akutte smutvej til flere penge på kontoen

Online lån, måske bedre kendt som forbrugslån, er begyndt at mere og mere populære, og ikke bare i Danmark. Det er blevet et nærmest globalt fænomen, og det på en forholdsvis kort årrække.

Det kan formodes at populariteten skyldes den globale økonomiske krise. Folk har mindre penge end før i tiden, og i visse lande i Europa er hele landet tæt på rabundus. Lande som Grækenland men også snart lande som Spanien og Portugal.

Online lån – Det hurtigste lån

Er du også træt af bankerne, eller måske har din bank, direkte eller indirekte, fortalt dig, at du ikke kan låne, så er der ingen grund til at fortvivle. I hvert fald ikke hvis du er på udkig efter et mindre lån på et par tusinde kroner. Det er nemlig her, at et online lån virkelig kommer til sin ret. Man kan nemlig med et online lån allerede have det ønskede pengebeløb efter allerede en dag hverdag – og der kommer nok til at gå mange år før at der bliver opfundet en hurtigere måde at låne penge på. Dette skyldes mest af alt bureaukrati og andet demokrati-relaterede sygdomme.

Skulle du have lyst til at læse mere om online lån eller måske en af de mange andre typer lån, som det er muligt at ansøge om i Danmark – så klik her.

Et online lån er et populært lån

Den øgede popularitet på online lån er faldet bankerne for hjertet. Dette er lidt ironisk, da det basalt set er dem, der er skyld i denne situation grundet tankeløse investeringer med deres kunders penge. Man skulle jo tro at ens penge var beskyttet i en bank, men næ nej. Murdoc, der får Steen Bagger til at ligne en amatør indenfor det at snyde folk, har givetvis også haft en stor rolle for hvordan verdensøkonomien ser ud den dag i dag. Tænk sig at en eneste mand kan ændre verden så radikalt. USA’s løsning var at spærre ham inde, men skaden er jo sket – så det må betragtes som rendyrket hævn.

Det stopper dog ikke der med bankerne. Der er nemlig tegn på at bankerne har fiflet den såkaldte LABOR rente, som kort fortalt er den rente som bankerne internt bruger, når de skal låne penge til hinanden. Ja, du læste rigtigt. Banker låner penge af hinanden og de har endda tit lån hos hinanden på samme tid.