Rækker pengene ikke? Så sælg designermøbler og køb dem tilbage

De fleste kender nok til det med, at det kan være svært at få pengene til at række. Selvom man er påpasselig med at bruge penge, kan en uforudset udgift gøre, at man har brug for flere kontanter. Står du i den situation, så sælg designermøbler og køb dem tilbage igen senere, når du har flere penge. På den måde kan du bruge dine designermøbler til at tage et lån og få de penge, du står og mangler, uden at du skal skille dig helt af med dem. Det giver mange fordele sammenlignet med et kviklån eller et lån i banken. Vil du have et lån med mange fordele som fx sikkerhed, frihed og en hurtig proces? Så sælg designermøbler med tilbagekøb.

Køb med tilbagekøb – hvordan fungerer det?

Der findes mange måder at låne på. Men hvis du vil være sikker på, at du får et både nemt, overskueligt og sikkert lån, så sælg designermøbler med tilbagekøb. Køb med tilbagekøb er nemlig en smart måde at låne penge på, hvor du sætter dine designermøbler som sikkerhed for lånet. Ved at sælge din værdigenstand til en udbyder som fx Pant i Alt og derefter købe den tilbage, får du adgang til de penge, som du står og mangler nu og her. Hvis du vil have en simple låneform uden store risici, så sælg designermøbler. Vælger du at sælge designermøbler med tilbagekøb, får du adgang til de penge, som du skal bruge, uden at du skal bekymre dig om noget. Når dine designermøbler står som sikkerhed for lånet, slipper du nemlig for høje gebyrer, lange godkendelsesprocesser og andre gener i forbindelse med dit lån.

Et kviklån er sjældent en kvik idé

Hvis du står og mangler penge, så sælg designermøbler med tilbagekøb. Måske vil din første indskydelse være at tage et kviklån, men det viser sig sjældent at være en god aftale. Når du tager et kviklån, stiller du ingen sikkerhed for pengene. Derfor skal udbyder sikre sig hurtigst muligt, at vedkommende får sine penge igen. Og det gør vedkommende ved hjælp af høje renter, som ofte gemmes væk som skjulte gebyrer. Derfor hører man ofte historier om, at folk, der tager kviklån, havner i en dyr og ufordelagtig aftale. Vil du slippe for at løbe denne risiko, så sælg designermøbler med tilbagekøb i stedet for at tage et kviklån. Vælger du at sælge designermøbler, får du de samme penge, men uden risikoen.

Slip for irriterende ventetid

Har du brug for penge her og nu? Så sælg designermøbler med tilbagekøb. Vælger du at sælge designermøbler med tilbagekøb, er du sikker på, at du får en kort proces. Med andre lånetyper, fx i banken, kan man risikere at skulle vente længe. Det skyldes, at man først skal godkendes til at låne, da udbyderen igen skal være sikker på at få sine penge igen. Vælger du i stedet at sælge designermøbler med tilbagekøb, står dine designermøbler som sikkerhed for lånet. Derfor kan du sælge designermøbler, uanset hvem du er, også hvis du står i RKI. Og du slipper for at vente længe. Derfor er det at sælge designermøbler også et godt valg, hvis dit behov for penge er akut. Selvom det ikke er det, er det rart at vide, at du slipper for at spilde tid i processen med at låne, når du vælger en løsning med at sælge designermøbler med tilbagekøb.

Hvor meget kan du få for dine møbler?

Hvis du har værdifulde møbler stående derhjemme, så sælg designermøbler med tilbagekøb. Generelt er vi danskere glade for designermøbler, og vi har også en række danske møbeldesignere, som er anerkendt over hele verden. Hvis du vil sælge designermøbler, kan du forvente at få op til 50% af møblets værdi udbetalt. Hvor meget du kan låne, er altså helt afhængigt af, hvilket møbel du har. Vil du være sikker på at få en fair pris, så sælg designermøbler med tilbagekøb. Det er nemlig nemt at indhente et tilbud, og det er altid baseret på en uvildig eksperts vurdering af dine møbler. Hvis du sætter pris på en fair aftale med fuld gennemsigtighed, så sælg designermøbler i stedet for at tage et kviklån eller gå i banken.

Få et uforpligtende tilbud hos Pant i Alt

Sælg designermøbler hos Pant i Alt. Pant i Alt er nemlig en virksomhed, der tilbyder at købe dine ting og sælge dem tilbage, når du er klar til det. Tænker du på at sælge designermøbler med tilbagekøb, så vil du måske gerne vide, hvad du kan forvente at få for dem. Heldigvis er det nemt at sende en ansøgning til Pant i Alt og på den måde indhente et tilbud, der er baseret på en uvildig ekspert vurdering. Hos Pant i Alt kan du sælge designermøbler fra både udenlandske designere og danske designere som fx Fritz Hansen, Arne Jacobsen og Hans J. Wegner. Når du sender en ansøgning, vil en uvildig ekspert vurdere netop dit designermøbler og anslå en værdi. Det er baseret på denne vurdering, at du modtager et tilbud på, hvad du kan forvente at få udbetalt ved at sælge designermøbler. Vil du være sikker på at få en fair pris, så sælg designermøbler.

Sælg designermøbler hurtigt og nemt

Sætter du pris på en hurtig og simpel låneproces? Så sælg designermøbler med tilbagekøb. Når du låner dine penge hos Pant i Alt, kan du være sikker på, at du får en simpel og hurtig låneaftale. Siger du ja tak til dit tilbud om at sælge designermøbler, så udarbejdes der en kontrakt, der skal underskrives af begge parter. Så snart det er gjort, får du pengene ind på din konto. Hvis du skal bruge penge her og nu, så sælg designermøbler. Det sikrer nemlig, at du ikke skal vente længe på at få dine penge. Husk desuden på, at når du sælger designermøbler med tilbagekøb, får du fuld frihed til at bruge dine penge, som det passer dig. Sætter du pris på et frit, nemt, hurtigt og sikker lån, så sælg designermøbler med tilbagekøb hos Pant i Alt.