Jeg ville skifte bank og få professionel formuepleje

Uden at have særlig meget forstand på finans og økonomi, har jeg alligevel formået at spare en mindre formue op med de to firmaer, jeg har haft i løbet af mit voksne liv. For et stykke tid siden var jeg inde og undersøge, hvad de forskellige sparekasser eller banker i mit nærområde kunne tilbyde af formuepleje. Jeg havde nemlig længe gået og overvejet at skifte bank.

Da jeg ledte efter en bank, der kunne tilbyde deres kunder en god og professionel formuepleje, begyndte jeg at søge på nettet efter hjemmesider på de pengeinstitutter, der var i mit nærområde. Jeg fandt hurtigt en af dem, som jeg gerne ville skifte bank til, og bestilte et uforpligtende møde med en af deres bankrådgivere.

Mødet gik rigtig godt, og jeg blev hurtigt overbevist om, at det skulle være her til, jeg ville skifte bank. Jeg havde skrevet i min mail til dem, at jeg helst ville tale om deres formuepleje. Jeg kan godt lide ideen om, at de tager sig af mine penge og får formuen til at vokse, uden at jeg behøver at bekymre mig særligt meget om det.

De solgte deres formuepleje rigtig godt, så jeg fik hurtigt arrangeret at skifte bank der til, og jeg er nu kunde i denne bank, og er umiddelbart ganske godt tilfreds. Ikke bare med optimeringen af deres formue, men også med hele servicen, de har i denne bank.

One thought on “Jeg ville skifte bank og få professionel formuepleje

  1. Birgitte Beck says:

    Jeg overvejer også at skifte bank og kunne derfor godt tænke mig at høre, hvad det er for en bank, du har skiftet til? God service og professionalisme er nemlig noget, som jeg lægger stor vægt på.

Comments are closed.