Laserskæring giver os mulighed for at tilbyde nogle bedre produkter.

Jeg er chef på en virksomhed, som laver unikke skilte, og jeg vil gerne fortælle jer om en opdagelse, en af mine ansatte har gjort. Han har fundet ud af, at vi kan spare penge på at sende en række elementer til laserskæring på en industri virksomhed.

Det er jo fantastisk, at sådan noget kan lade sig gøre, fordi vi bare står og beskærer alle elementer på værkstedet med de maskiner, vi har til rådighed. Laserskæring er en fordel og økonomisk fordelagtigt, fordi vi ikke blot kan spare, på at få en anden til at tage sig af beskæringen, men vi kan også tilbyde langt mere unikke løsninger og skal lave mindre tilpasninger til det udskårne element, hvor laserskæring dermed også sparer os tid.

Så alt i alt er laserskæring hos en ekstern leverandør en fantastisk måde at forbedre det produkt, vi tilbyder, samt at give det en langt mere eksklusiv finish. Jeg har allerede sendt et prøveprodukt i produktion, så vi bør have et konkret svar på, hvad det resulterer i, om en uges tid. Jeg glæder mig ekstremt meget, fordi det kan betyde større indtjening og give os flere muligheder samt et langt større kundegrundlag.

Som chef er jeg i øvrigt meget stolt af min medarbejder som fandt på denne unikke løsning med laserskæring, og hvordan vi med enkle ændringer kan komme til at tjene mere og få flere interessante kunder og opgaver ind.

Laserskæring er egentlig en beskæringsmetode som bliver brugt i industrien for jern og metal. Det er en måde hvorpå de – på en og samme maskine – kan skære et element ned til 0,1 mm nøjagtighed.

Laserskæring er branchens nye vidunder, som de fleste virksomheder vil tilbyde snarest, og det er derfor vi skal høste mens mulighederne er gunstige.