Min morfar og jeg skal spille skrabe spil sammen på megascratch

Min morfar er efterhånden blevet en gammel mand, og han har spillet sine kære skrabe spil i mange år nu. Jeg har derfor fået den ide, at jeg da selvfølgelig skal  vise ham, at man sagtens kan skrabe på livet løs online på megascratch.

For nogle måneder siden lærte jeg ham nemlig at bruge en computer, og det eneste han bruger computeren til lige for tiden er at sidde og spille 7-kabale, hvilket han elsker. Når klokken slår 12 om formiddagen, går han trofast hen til sin kiosk og køber et skrabelod. Jeg tænker bare, at det vil spare ham for en masse tid, hvis han i stedet spillede skrabe spil på megascratch.

Jeg begyndte selv at spille skrabe spil på megascratch for nogle måneder siden efterhånden, og jeg har spillet det konstant lige siden. Eller det vil sige, at jeg selvfølgelig  har været på arbejde, men jeg har i hvert fald brugt mange aftentimer på det.

Da jeg har været rigtig glad for skrabe spillet på megascratch og også har vundet mange flere penge, end jeg plejer at gøre på et almindeligt skrabelod, syntes jeg da, at det var en rigtig god ide at anbefale det til min kære morfar. Han vinder sjældent på de skrabelodder, han køber, og det er da på tide, at han vinder noget.

Jeg har en drøm om, at min morfar og jeg sidder og spiller skrabe spil sammen inde på megascratch, og så har vi lavet en fælles pulje, som de penge vi vinder skal havne i. For pengene har jeg tænkt mig, at vi skal tage på en rejse sammen.

Min morfar er jo som sagt ved at være en gammel mand, og jeg vil gerne tilbringe så meget tid med ham, som jeg kan, hvorfor jeg synes, at vi skal spille skrabe spil sammen online på megascratch.

One thought on “Min morfar og jeg skal spille skrabe spil sammen på megascratch

  1. Elsebeth Fisker says:

    Skrabe spil er altså også bare en god gammel klassiker. Jeg vidste slet ikke, at man også kunne spille det på nettet, men det kunne da være, at man skulle give det en chance.

Comments are closed.