Jeg fik tandlægebehandling i narkose og undgik smerten

Jeg er lige flyttet til den anden ende af landet, og har derfor også skiftet læge og tandlæge og alt det, som man jo skal, når man flytter fra sin kommune. I forgårs var jeg for første gang ved min nye tandlæge til tjek. Det viste sig, at jeg desværre havde et hul, som selvfølgelig skulle laves, så jeg blev glad for at jeg blev tilbudt at få tandlægebehandling i narkose, da jeg så lidt nervøs ud.

Jeg lider ikke lige frem af tandlægeskræk, men jeg er trods alt heller ikke vildt glad for at ligge i tandlægestolen, så jeg blev helt lettet, da tandlægen sagde, at de tilbyder tandlægebehandling i narkose, så forsvandt al min nervøsitet med det samme.

For jeg blev ikke glad, da jeg fik at vide, de havde fundet et hul. Det er kun det andet hul i hele mit liv, og jeg husker tydeligt, da jeg som 14-årig skulle have lavet mit første hul. Det gjorde i hvert fald ondt at blive boret, så jeg håbede, at det ville hjælpe på smerten, hvis jeg var under narkose.

Og det gjorde det. Jeg kan helt klart anbefale folk, der måske lider en lille smule af tandlægeskræk, at de spørger deres tandlæge, om de tilbyder tandlægebehandling i narkose.