Tid til vanter – vinteren er her allerede kun sneen mangler

Det er det samme hver år, hvad enten sneen falder eller ej. Pludselig bliver det hamrende kold, jeg fiser febrilsk rundt og ledet efter vanter fra sidste år, kun for at ende op med 3 venstrevanter.

Ligeledes styrter jeg hvert år rund i en mængde forskellige butikker for at finde de rette vanter til mig, men udvalget er aldrig helt som jeg kunne ønske det, så i år tænkte jeg at jeg ville gøre det anderledes. Jeg gik ganske enkelt online og søgte på vanter og vupti, så dukkede der en rent overflod af vanter op til de helt rigtige priser.

Så var det at jeg kom i tanke om at jeg også godt kunne bruge en ny sweater, et par overtræksbukser til junior og så videre, så jeg endte faktisk med at få købt en hel del, omend jeg ikke følte mig betragtelig fattigere af den grund.

Det vigtigste, nemlig mine vanter, fik jeg som sagt køb og de var der faktisk allerede næste dag. Kvaliteten var præcis som jeg havde håbet, så nu behøver jeg ikke at møde på arbejde med stivfrosne fingre. Det er jo fantastisk

One thought on “Tid til vanter – vinteren er her allerede kun sneen mangler

  1. Niels Ravnkild says:

    Jeg kender godt det med de 3 venstrevanter. det er lidt ligesom med sokker, hvor den ene også altid forsvinder på et eller andet tidspunkt. Jeg tror at der er noget overnaturligt i gære 😉

Comments are closed.