Jeg har muligvis brug for at låne penge

Efterårsferien står for døren, og vanen tro tager jeg mine børnebørn med til det ene arrangement efter det andet. Jeg bliver dog nok nødt til at låne penge, da min pension har svært ved at række. Man bliver jo ikke ligefrem forgyldt af staten som pensionist. Tragisk når man har givet de bedste år af sit liv til selvsamme. Så forventer man da noget igen.

I det mindste at ens bank ville låne en lidt penge, men der er lukket for kassen for mit vedkommende. Heldigvis findes der firmaer som Ferratum – hvor man hurtigt kan låne penge. Hos dem er det muligt at låne fra den ene dag til den anden, så det er noget mere praktisk end de sædvanlige banklån, som tager en krig, før man rent faktisk har pengene i hånden.

Det bliver første gang, at jeg skal låne penge hos Ferratum, og jeg kan se, at jeg kan låne 500 kr. rentefrit. Det vil muligvis være nok. I hvert fald til en god biograftur med popcorn og lidt til den søde tand. Så er spørgsmålet bare, om mig og mine børnebørn kan blive enige om en film vi skal se.

De vil sikkert prøve at få mig til at købe billetter til en skrap aktionfilm. De er nemlig henholdsvis 13 og 15 år gamle, og så skal der jo ske noget, og der skal åbenbart helst være blod involveret. Jeg ville egentlig helst se den nye tegnefilm med Peter Plys, han er jo altid hyggelig, og der sker jo altid sjove ting i hundredemeter skoven. Det bliver dog nok svært at få overtalt de to rødder til en aften med plysbjørnen. Måske ender det med, at vi ikke kan enes om en film, men så behøver jeg jo slet ikke at låne penge, og det er da heller ikke så skidt.

One thought on “Jeg har muligvis brug for at låne penge

  1. Susan Andersen says:

    Åh, det kender jeg kun selv alt for godt. Jeg er nemlig også blevet nødt til at låne penge til at kunne hygge mig lidt med børnebørnene, da folkepensionen slet ikke rækker så vidt. Det er godt nok for dårligt, at alt stiger og stiger, men folkepensionen følger ikke med!

Comments are closed.