Udnyt friværdien med et ejerpantebrev

Hvis du ønsker at udnytte friværdien i din ejendom, men ikke ønsker at tage et lån i banken, så er et ejerpantebrev måske en mulighed. Det minder lidt om et sælgerpantebrev, da du vil pantsætte din ejendom, hvilket betyder at du står i gæld til en anden part. Forskellen ligger i, at du med et ejerpantebrev har den samme kreditor og debitor, hvilket er dig som ejendomsejeren. Du har derfor i princippet udstedt et pantebrev til dig selv. Det kan godt lyde lidt kompliceret, men grunden til at det er muligt, det er at du så vil sælge dette ejerpantebrev videre. Dette vil så være sikkerheden. Det du skal være opmærksom på er, at der ikke er en aftale om forrentninger og afdrag i selve pantebrevet.

 

Gør det hos Pant i Ejendom

Hvis du synes dette lyder som en spændende mulighed, så skal du kontakte Pant i Ejendom. De vil gerne købe dit ejerpantebrev, som dermed bliver til et lån, hvor sikkerheden ligger i din ejendom. Det kan også være du allerede har et, og du kan derfor drage fordel af deres tilbud. Det er ligegyldigt, hvilken type ejendom du ønsker at gøre det med. Det kan være et almindeligt hus, et sommerhus eller andelsbolig. Det er et godt alternativ til lån i bolig, og selve processen er væsentligt nemmere og hurtigere.

 

Går meget hurtigere

Grunden til at nogen ser fordele ved denne løsning, det er at processen er så meget nemmere. Hvis du vælger at gøre det, så vil du få dine penge inden for kort tid, så du kan tage brug af dem. Det er altså en fordelagtig løsning for dem som har brug for penge hurtigst muligt. Ydermere, bekymrer de sig ikke om hvad pengene skal bruges til, så du skal ikke være bekymret for at blive afvist. Det er en populær måde at tage et lån på, fordi det går så hurtigt – ikke som man kender det fra bankerne.

 

Hvordan foregår det?

Som allerede nævnt, så er det nem og hurtigt løsning. Det starter med at du besøger deres hjemmeside, hvor du finder en ansøgningsformular. Når du har udfyldt denne ansøgning, så vil Pant i Ejendom vurdere ejendommen og efterfølgende komme med et uforpligtende tilbud. Derfra må du så vurdere om det er den rette løsning for dig. Hvis du vælger at acceptere, så vil der blive udformet en kontrakt til underskrivelse. Ligeså snart det er klaret, så vil der blive overført et kontant beløb på din konto. Det er en fleksibel måde at få penge på, og sammen med Pant i Ejendom kan i aftale tidsperioden.

 

Vurdering foretaget af eksperter

Vurderingen bliver foretaget af deres eksperter, som har mange års erfaring med værdisætning af ejendomme. Ud fra de oplysninger du giver, så vil du kunne foretage en præcis og fair vurdering. Derfor er det også vigtigt, at du giver så meget information som overhovedet muligt, da det giver dem de bedste vilkår til at gøre deres job ordentligt.

 

Der er mange som oplever problemer med at tage et lån i banken, og derfor forekommer dette som en unik måde at udnytte friværdien, som en ejendom besidder. Behovet for penge her og nu kan altid opstå, og derfor er det godt at have et hurtigt alternativ. Et ejerpantebrev skal bruges, hvis du ønsker et større økonomisk råderum, som giver dig mulighed for at betale for det du ønsker.

 

Du kan læse mere ejerpantebrev og mulighederne hos Pant i Ejendom på deres hjemmeside. Det er også muligt at skrive til dem, hvis du har nogle spørgsmål.