Arne Jacobsen Svanen – Er Arne Jacobsen Svanen ikke bare super lækker?

Arne Jacobsen Svanen er kendt over hele verden og hvad popularitet angår bliver den nok kun overgået at Arne Jacobsen Ægget. Men smag og behag er som bekendt forskellig.

Jeg sværger altså til Arne Jacobsen Svanen, ganske enkelt fordi at jeg synes at den er pænest, og så er den jo også en smule billigere. Udbud og efterspørgsel gør virkelig en forskel på området designermøbler.

Der er imidlertid mange der som jeg ikke har råd til den slags møbler, og hvad gør man så? Lever med afsavn? Nej du kan tro at det skal være løgn. Man finder i steder et godt alternativ. Man kan for eksempel købe en godt slidt model og sætte den i stand, men hvis det skal gøre ordentlig, er det nok de færreste som kan finde ud af det. Men alternativt kan man også købe en kopi, for eksempel af Arne Jacobsen Svanen.

Og her mener jeg altså ikke en af disse dårlige kopier som falder fra hinanden før en at man får dem med posten. Nej jeg taler om høj kvalitets kopier, som faktisk er fuldstændig magen til originalerne, lige med undtagelse af navnet på producenten. Jeg har allerede bestilt en Arne Jacobsen Svanen kopi, og jeg glæder mig til at jeg får den.

2 thoughts on “Arne Jacobsen Svanen – Er Arne Jacobsen Svanen ikke bare super lækker?

  1. Mogens Mortensen says:

    Jeg har også overvejet at købe en Svanen kopi, men jeg har været lidt tilbageholdende. Jeg har i midlertid ikke råd til en original og efter at have læst din vurdering kan det nok være at jeg tør stole på kvaliteten.

    Tak for det.

  2. Thomas Fabricius says:

    Jeg skal ikke gøre mig klog på hvad der er pænest. Som du selv siger er smag og behag forskellig, men jeg er dog stadig stor fan af Arne Jacobsen.

Comments are closed.