Jeg vil have japanske knive som kokkeknive

Jeg skal beslutte mig for, at jeg vil have japanske knive som kokkeknive. Det er nu et år siden, jeg blev færdig med gymnasiet, hvilket også betyder, jeg har arbejdet et år. Jeg besluttede mig nemlig for, at jeg ville tage et sabbatår, da jeg blev færdig. Det var primært for at spare op til at flytte hjemmefra, for jeg har aldrig har set mig selv som typen, der ville passe ind på et kollegium. Nu har jeg sparet nok op, og jeg har fundet et sted, som jeg også ville kunne bo i, selv om jeg kun fik SU.

Men nu skal jeg altså ud og købe en masse ting til mit køkken. Jeg har nemlig nogle møbler i forvejen, jeg sagtens kan bruge. Som sagt, så vil jeg købe nogle japanske knive, og de må meget gerne være fra mærket Tojiro, da jeg har hørt, det er nogle af det bedste kokkeknive, der findes på markedet.

Selv om jeg godt kunne bo i min nye lejlighed med kun en SU, har jeg besluttet mig for, at jeg lige vil arbejde et halvt til et helt år mere, så jeg har en opsparing at tage af, når jeg begynder at læse. Jeg er endnu ikke flyttet ind i lejligheden, men jeg mangler kun at finde de japanske knive, jeg har ledt efter, og så har jeg styr på kokkeknive, pander og gryder, og kan endelig komme på plads.