Vi havde en hyggelig tur med billeje i Pisa i Italien

Vi er lige kommet hjem fra Italien, hvor vi lige har været i to uger i den smukke by, Pisa. Pisa er en skøn by at opleve, når man har tiden til at komme rundt og opleve en masse af byens mange seværdigheder. Det er nemlig ikke kun det berømte tårn, der er værd at tage ud at se, når man er i byen. Med billeje i Pisa fik vi mulighed for at opleve så meget som muligt, da bilen er den bedste transportmulighed, man kan få der.

Med billeje i Pisa kørte vi næsten hver dag rundt i byen og ikke mindst ture langs floden Arno, som ligger lige op til byen. Vi var rigtig glade for at, vi havde bestilt en bil til vores ferie, da det viste sig, der var nogle problemer med den offentlige transport i den periode, vi var dernede.

Vi havde heldigvis bestilt billeje i Pisa hjemmefra, så vi hentede vores lejebil, da vi ankom til byen. Da vi ankom til Pisa, var der nemlig kø for de, der ikke havde bestilt en bil i forvejen.

Jeg troede egentlig ikke, det ville være nødvendigt at booke billeje i Pisa, men selv om vi nok godt kunne have undværet det, var det alligevel en rigtig god luksus at have.