Kosmetisk tandbehandling med porcelænsfacade

Konsekvensen, af en våd aften i byen, var at jeg kom i slagsmål, i øvrigt helt uforskyldt. Det var nu ikke noget stor optrin, men blot gamle, og meget fulde, tosser som stod og daskede lidt til hinanden. Havde det ikke været fordi at nogen havde fjernet risten til en lyskasse, havde det såmænd været en meget sjov historie at fortælle. Men nogen havde altså fjernet en rist, og naturligvis gik der ikke længe før end at jeg tog et hovedspring ned i de mørke dybder. Dette resulterede først at alt i en voldsom hovedpine og et par hudafskrabninger, men også i at min en fortand pludselig manglede noget emalje. Det var jo en lidt lang introduktion, men det er altså her at kosmetisk tandbehandling og en porcelænsfacade kommer ind i billedet.

For omtalte tand var jo slet ikke til at være i stue med. Hver gang at jeg skulle spise eller drikke noget som ikke var på 37 grader, eller der omkring, gjorde det jo forfærdelig ondt, og det stod hurtigt klart at jeg måtte bide i det sure æble og få gjort noget ved det. Og så var det jo at jeg lærte om alle de muligheder der er for kosmetisk tandbehandling i dag.

Det skulle vise sig at det jeg havde brug for var en porcelænsfacade. I første omgang tænkte jeg at det var en joke, men jeg blev hurtigt klogere, heldigvis. I dag ser min fortand ud som den altid har gjort, og jeg kan naturligvis drikke og spise lige hvad jeg lyster.