Midlertidigt botilbud – lær mere om mulighederne for midlertidigt botilbud

Er du psykisk lidende, så kan du få tildelt et midlertidigt botilbud. Et midlertidigt botilbud inkluderer som regel både bolig- og behandlingstilbud.

Kender du nogen, som har en psykisk lidelse, så er et midlertidigt botilbud en af de ting, som jeg synes, at I kunne overveje. Et midlertidigt botilbud kan være en god løsning for den psykisk lidende, da det giver mere ro omkring den psykiske behandling, fordi man ikke skal bekymre sig om de praktiske pligter i ens egen bolig.

Administration af midlertidigt botilbud
Hvis du er interesseret i at modtage et midlertidigt botilbud, så synes jeg først og fremmest, at du skulle tage en snak med din kommunes socialforvaltning. Botilbud for psykisk lidende er nemlig noget, som administreres af din kommune.

Når du snakker med din kommune, så vil du samtidig også få et bedre indtryk af, hvorvidt du er berettiget til et botilbud eller ej. Botilbud er i denne forbindelse kun til rådighed for psykisk lidende, som i stort omfang ikke kan få deres dagligdag til at hænge sammen pga. deres sygdom.