Gode råd i forbindelse med opsparing – har du et godt råd?

Jeg kunne rigtig godt tænke mig en bil snart, og i den forbindelse bliver jeg nødt til at lave en opsparing, men da jeg aldrig har lavet sådan en før, kunne jeg godt tænke mig at høre, om der er nogen af jer læsere, der har et godt råd eller to.

Jeg er ved at være godt og grundigt træt af at cykle på arbejde. Det gør ikke så meget nu, hvor det er sommer og vejret er godt, men det er som bekendt Danmark vi bor i, og det er ikke altid, at vejret er lige så godt, som det er i dag.

Det er værst om vinteren, når det regner eller sner, for så har man virkelig ikke lyst til at cykle på arbejde, og jeg kunne derfor godt tænke mig at få lavet en opsparing allerede nu, så jeg måske har en stor nok opsparing til vinter, så jeg kan få købt mig en bil.

I den forbindelse kunne jeg som sagt godt bruge et godt råd eller to til, hvordan man på bedst mulig vis laver sådan en opsparing.

2 thoughts on “Gode råd i forbindelse med opsparing – har du et godt råd?

  1. Phillip says:

    Jeg plejer at sætte 500 kr. ind på en lukket konto hver måned, når jeg får løn, og så rører jeg ikke den konto, før jeg står og skal bruge min opsparing. Det virker super godt for mig.

  2. Morten says:

    Jeg har desværre ingen opsparing, men det ville jeg virkelig ønske, at jeg havde. Jeg kan bare ikke finde penge til at lægge nogen til side hver måned, men det skyldes måske min dårlige/ikke-eksisterende sans for økonomi. Jeg har brug for professionel hjælp!

Comments are closed.